Götünüze Girsin O Vuvuzela (!)


Sıcaktan bunalıyorum zaten son günlerde, gündüzümü uyuyarak gecemi de dışarı da takılarak geçiriyorum. Yapacak birşey olmayınca buralarda haliyle sikindirik bi monotonluğa boyun eğmek durumundayız şimdilik.2010 World Cup başladı, ulan en azından alırız biramızı geçeriz maç izleriz, keyif yaparak zaman geçiririz diyodum. Bu akşam Almanya - Avusturalya maçı vardı gayette zevkli bir maçtı. Ama gel gör ki elin Afrikalısı tutturmuş bi vuvuzela öttürüp duruyor, sinek vızıltısı gibi adamı deli ediyor. Maçın sesini kısıp izledim artık, içine sıçtılar iki kuruşluk zevkin. Maçın başından sonuna kadar da yapılmaz ki alayı mı saksocu bunların anlamadım mına koyim. Bu aletin yasaklanmasını temenni ediyoruz. Yoksa daha da izlemem maç neyin.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

''Güney afrika taraftarı maçın başından sonuna yerine oturmadı'' diyordu spiker. demek ki doğruymuş bi yerlerine girmiş vuvuzela !

Zepevenk dedi ki...

Heralde. Beyin sikmekten başka birşey yapmıyorlar bınaldım.

Adsız dedi ki...

Ulan hadi kendi maçında öttürdün ne alemi var seninle ilgisi olmayan maçlarda öttürmene iptidai marsıklar. Girsin bir yerinize o zurna

Kırmızı Adam dedi ki...

Aynen... Benzer bir yaziyi ben de yazdim, beklerim bloguma...

Yakinda baslarina bir gelecek var ya, haydi bakalim.

KIRMIZI ADAM

Yorum Gönder